img

Описание

Време за хапване с приятели? Или сплотена семейна вечеря? А може би романтичната среща, която очаквахте през целия ден? Всяка от тези причини си има идеалното следствие – времето прекарано в “8 mama's kitchen”. Тук ни очаква домашно приготвена храна и специални дневни предложения внимателно обмислени за всеки вкус – вегетарианско меню и меню за месоядни чревоугодници. А и вино, специално вино, разбира се. Какво ли би избрал Кафка, който ни хвърля поглед зад рамките на стените над нас?

Какво за вас е "БУЛЕВАРТ"?

Ако трябва да изразим най-кратко отговора на този въпрос, нееднозначната дума е оптимизъм. Бургас имаше нужда от такъв проект, защото развитието на културата е много важна част от развитието на града.

Защо участвате в "БУЛЕВАРТ"?

Участваме в "БУЛЕВАРТ", защото сме убедени в значимостта на този проект, а също и за това, че можем да популяризираме нашата културна програма като част от живота на Бургас.

Какви очаквания имаш и с какво ще спечелим заедно бургаската публика в Мрежата на сетивата?

Събитията, които правим, са свързани с популяризирането на джаз и блус музиката - една от най-стойностните музики на последните две столетия. Надяваме се нашата страст да стане кауза на повече хора в Бургас.

Категория:

Ресторант

Работно време:

11:30 ч. - 1:30 ч.

Адрес:

Улица "Булаир" 35, Бургас, 8000, България

Карта

background image