img

Описание

Ако хубавите неща са или случайни, или добре обмислени, то Ti Bar & Kitchen е вторите. През 2014-та година сбъднахме голяма и вече зряла над десетилетие мечта - да отворим бар в сърцето на Бургас. Барът, който развихме до бар + кухня. Барът, който се надяваме, че усещате в неговата пълнота от чар, атмосфера и вкус - Ti Bar & Kitchen - мястото, на което по всяко време на деня ще се чувстваш добре! Какво за вас е БУЛЕВАРТ? БУЛЕВАРТ е преди всичко уникална възможност да разбудим малко този град, да го шокираме дори и да покажем, че тук се случват събития с висока стойност. Клиентите на Ti Bar & Kitchen знаят това и сме го доказали през годините, макар и не толкова в количествено измерение, колкото ни се иска. За екипа ни е важно да се случват събития, които вълнуват, докосват и никога повече не напускат съзнанието ти. Събития, които пазят спомен от топла емоция и желание за още от същото! Вярваме силно, че БУЛЕВАРТ ще е поредното доказателство, че Бургас заслужава повече и има потенциала да даде и развива култура и изкуство във всички измерения. Защо участвате в БУЛЕВАРТ? БУЛЕВАРТ наистина "оплете" сетивата ни в мрежа, още в момента, в който прочетохме за първи път за концепцията. В Ti Bar & Kitchen имаме сърце за всеки тип изкуство и смятаме, че в този смисъл можем да добавим още пулс към тази уникална по рода си инициатива. Какво очакване имаш и с какво ще спечелим заедно Бургаската публика, в мрежата на сетивата? Ti Bar & Kitchen е познато място и спечелило…

Ако хубавите неща са или случайни, или добре обмислени, то Ti Bar & Kitchen е вторите. През 2014-та година сбъднахме голяма и вече зряла над десетилетие мечта - да отворим бар в сърцето на Бургас. Барът, който развихме до бар + кухня. Барът, който се надяваме, че усещате в неговата пълнота от чар, атмосфера и вкус - Ti Bar & Kitchen - мястото, на което по всяко време на деня ще се чувстваш добре!

Какво за вас е БУЛЕВАРТ?

БУЛЕВАРТ е преди всичко уникална възможност да разбудим малко този град, да го шокираме дори и да покажем, че тук се случват събития с висока стойност. Клиентите на Ti Bar & Kitchen знаят това и сме го доказали през годините, макар и не толкова в количествено измерение, колкото ни се иска. За екипа ни е важно да се случват събития, които вълнуват, докосват и никога повече не напускат съзнанието ти. Събития, които пазят спомен от топла емоция и желание за още от същото! Вярваме силно, че БУЛЕВАРТ ще е поредното доказателство, че Бургас заслужава повече и има потенциала да даде и развива култура и изкуство във всички измерения.

Защо участвате в БУЛЕВАРТ?

БУЛЕВАРТ наистина "оплете" сетивата ни в мрежа, още в момента, в който прочетохме за първи път за концепцията. В Ti Bar & Kitchen имаме сърце за всеки тип изкуство и смятаме, че в този смисъл можем да добавим още пулс към тази уникална по рода си инициатива.

Какво очакване имаш и с какво ще спечелим заедно Бургаската публика, в мрежата на сетивата?

Ti Bar & Kitchen е познато място и спечелило своята вярна публика в няколко направления, включващи: кулинария, класни напитки, интериор и култура. Били сме домакини на джаз и блус вечери, фото изложби, тематични и актьорски вечери. Смятаме да посветим много в развитието на всичко това и да го подхраним с нови и изненадващи моменти, гости и събития, насочени също така и към stand up comedy изяви. Последното е нещо, което предстои да направим за първи път във формата на БУЛЕВАРТ и се надяваме, че неподправената ни атмосфера, в съчетание с безкомпромисна храна и вино, би било нещо абсолютно ново за много от гостите и жителите на града.

Прочети още
Категория:

Ресторант

Работно време:

От Понеделник
До Петък
7:00 - 23:00

Адрес:

ул. „Силистра“ 4, 8000 Бургас Център, Бургас

Телефон:

087 708 8610

Карта

background image