СЪБИТИЕ

Юни

9

От 00:00

Мечтата на Наташа * Моноспектакъл с Поля Йорданова * 08.06.2022

СРЯДА, 8 ЮНИ 2022 Г. ОТ 21:00 Ч. ДО 22:30 Ч.

Мечтата на Наташа * Моноспектакъл с Поля Йорданова * 08.06.2022

 

Наташа има 16 години, много пороци и само една мечта. Наташа често се бие, понякога псува, но никога не се оплаква. Израснала е в дом за деца без родители, възпитана е от улицата и е решена на всичко, за да постигне своята мечта. Каква е тя и има ли какво да я спре по пътя, ще разберете, ако дойдете да гледате първия моноспектакъл, с който ни гостува Габровския драматичен театър на сцената на HashtagPAVILION.
------------------------------------------------------
 8 Юни, 21:00ч., HashtagPAVILION

 Вход: 12 лв.

 Резервирай на http://m.me/HashtagPAVILION или 0876 475 990
-----------------------------------------------------
Освен аплодисментите на публиката, Поля Йорданова спечели и признанието на Съюза на артистите и беше наградена с награда ИКАР в категория "Дебют" през 2021. Ако искате да видите талантлива актриса и нейната изключителна игра в "Мечтата на Наташа", запазете своите места още сега.

 ВАЖНО: Резервациите важат до 20:30 и ви гарантират място на бар или маса, но не и седящо място. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …