СЪБИТИЕ

Ное

17

От 19:00

StandUP-ът Не е ваша работа!

Вземете си чувството за хумор с вас, а задръжките оставете вкъщи. 

Шоуто няма нужда от реклама, само ще напомним любезно да си резервирате оставащите места навреме, за да няма правостоящи! Вземете си чувството за хумор с вас, а задръжките оставете вкъщи. Момчетата от Нема К'во Ентъртейнмънт са махнали "намордниците" и цензура няма да има! Каква по-правилна концепция за смях от това. *** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба *** Цената на билетите е 12лв* *10те места с ограничена видимост към сцената са на цена 9лв Можете да направите временна резервация на Facebook страницата ни или на някои от посочените телефони. Резервацията ще се пази в рамките на 24ч , в които ще имате възможност да заплатите вашите билети. С покупката потвърждавате вашата резервация. *Потвърдените резервации пазим до 15 минути преди стартирането на събитието, след което ще бъдат освободени за продажба на изчакващите в салона. В деня на събитието ще настаним незаетите места, както и желаещите за правостоящи. Очакваме Ви! Можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO за всички въпроси, които ви вълнуват, както и директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas, или като се обадите на телефон 0889 59 46 26 - Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 - И. Желязков 🙂 Благодарим Ви, за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥ #ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Шоуто няма нужда от реклама, само ще напомним любезно да си резервирате оставащите места навреме, за да няма правостоящи! Вземете си чувството за хумор с вас, а задръжките оставете вкъщи. Момчетата от Нема К'во Ентъртейнмънт са махнали "намордниците" и цензура няма да има! Каква по-правилна концепция за смях от това.


*** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба ***

Цената на билетите е 12лв*
*10те места с ограничена видимост към сцената са на цена 9лв

Можете да направите временна резервация на Facebook страницата ни или на някои от посочените телефони. Резервацията ще се пази в рамките на 24ч , в които ще имате възможност да заплатите вашите билети. С покупката потвърждавате вашата резервация.

*Потвърдените резервации пазим до 15 минути преди стартирането на събитието, след което ще бъдат освободени за продажба на изчакващите в салона.

В деня на събитието ще настаним незаетите места, както и желаещите за правостоящи.

Очакваме Ви! Можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO за всички въпроси, които ви вълнуват, както и директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas, или като се обадите на телефон 0889 59 46 26 - Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 - И. Желязков 🙂

Благодарим Ви, за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …

Видео

background image