СЪБИТИЕ

Май

4

От 22:30

Star Wars Quiz: Тематичен QUIZ 51 Въпроса в HashtagSTUDIO Бургас *

СРЯДА, 4 МАЙ 2022 Г. ОТ 19:30 Ч. ДО 22:00 Ч. Star Wars Quiz: Тематичен QUIZ 51 Въпроса в HashtagSTUDIO Бургас * Ако вярваш, че силата ще бъде с теб и искаш да премериш сили с твоя отбор срещу останалите почитатели на STAR WARS в една междугалактическа битка, запиши се за участие в тематичното издание на най-забавното състезание.  Направи го или не го прави. Няма опитай. m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990   МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ   ***Правила за участие в Quiz игрите*** 1. Започваме точно в 19:30ч. Необходимо е преди това да ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото. 2. Всяка резервация пазим до 19:00ч. 3. Игрите имат вход от 5лв. за всеки член на отбора. 4. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а за всеки член над 6-тия, отборът ще бъде санкциониран с 2 точки от крайния резултат (напр. 7 души -2 точки, 8 души -4 точки). 5. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупите на място в HashtagSTUDIO). 6. При явяване на по-малко хора от резервираните места, ще таксуваме отбора за броя резервирани, а не за броя явили се места. Благодарим ви за вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

СРЯДА, 4 МАЙ 2022 Г. ОТ 19:30 Ч. ДО 22:00 Ч.

Star Wars Quiz: Тематичен QUIZ 51 Въпроса в HashtagSTUDIO Бургас *

Ако вярваш, че силата ще бъде с теб и искаш да премериш сили с твоя отбор срещу останалите почитатели на STAR WARS в една междугалактическа битка, запиши се за участие в тематичното издание на най-забавното състезание.

 Направи го или не го прави. Няма опитай.
m.me/HashtagSTUDIOBurgas или 0876 475 990

 

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

 

***Правила за участие в Quiz игрите***
1. Започваме точно в 19:30ч. Необходимо е преди това да ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.
2. Всяка резервация пазим до 19:00ч.
3. Игрите имат вход от 5лв. за всеки член на отбора.
4. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а за всеки член над 6-тия, отборът ще бъде санкциониран с 2 точки от крайния резултат (напр. 7 души -2 точки, 8 души -4 точки).
5. Резервациите ще бъдат разпределяни според броя играчи в отбора, конкретни маси ще бъдат резервивани само при предварително закупени билети за участие (билети ще можете да закупите на място в HashtagSTUDIO).
6. При явяване на по-малко хора от резервираните места, ще таксуваме отбора за броя резервирани, а не за броя явили се места.

Благодарим ви за вашето внимание! За това, че избирате HashtagSTUDIO!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …