СЪБИТИЕ

Яну

25

От 20:00
До 23:00

Вечер на вицовете

Вход: СВОБОДЕН

ВЕЧЕР НА ВИЦOВЕТЕ в Бургас с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди - 25.01.2019г. ***** На 26 януари , точно в 20:00 за първи път в Бургас ще се проведе Вечер на Вицовете. Мястото е нашият любим клув HashtagSTUDIO, входът е СВОБОДЕН. а компанията ще бъде порядъчно почерпена с хумор! Какво ти се прави неделя вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си Душата на Компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове?  Все въпроси, на които ще намерим отговор на 25 януари ,заедно с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди на първия по рода си ВИЦ-БАТЪЛ! :) Каним те да се включиш в популярната форма 1 vs. 1. Разбира се, квалитетното ни и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на Компанията“ + каса бира! За всеки участник ще има утешителна награда – по 1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава. Записването става със съобщение на страница ни или на място - 30 минути преди началото на събитието(но така може да няма вече места) . Бъдете чевръсти, защото местата са ограничени. Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации (уау, като на световно!) – четвъртфинали, полуфинал и ГОЛЯМ ФИНАЛ! Всеки ще има до 3 минути време, за да разкаже победен виц на микрофона или общо по 6 минути за двама  ! Внимание – ще внимаваме за времето! Следете за информация за нашето авторитетно жури, чиито членове ще разкриваме поет…

ВЕЧЕР НА ВИЦOВЕТЕ в Бургас с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди - 25.01.2019г.
*****
На 26 януари , точно в 20:00 за първи път в Бургас ще се проведе Вечер на Вицовете. Мястото е нашият любим клув HashtagSTUDIO, входът е СВОБОДЕН. а компанията ще бъде порядъчно почерпена с хумор!

Какво ти се прави неделя вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си Душата на Компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове? 

Все въпроси, на които ще намерим отговор на 25 януари ,заедно с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди на първия по рода си ВИЦ-БАТЪЛ! :)
Каним те да се включиш в популярната форма 1 vs. 1. Разбира се, квалитетното ни и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на Компанията“ + каса бира! За всеки участник ще има утешителна награда – по 1 студена бира! За всеки неучастник ще има гарантирана забава. Записването става със съобщение на страница ни или на място - 30 минути преди началото на събитието(но така може да няма вече места) . Бъдете чевръсти, защото местата са ограничени. Първите 8 записали се влизат в надпреварата. Те ще разиграят помежду си познатата система на директните елиминации (уау, като на световно!) – четвъртфинали, полуфинал и ГОЛЯМ ФИНАЛ! Всеки ще има до 3 минути време, за да разкаже победен виц на микрофона или общо по 6 минути за двама 
! Внимание – ще внимаваме за времето!
Следете за информация за нашето авторитетно жури, чиито членове ще разкриваме поетапно.
Следете ни внимателно , защото този път сме ви приготвили много изненади! 
В пространството на HashtagSTUDIO ще можете да се изкефите и на карикатурите на Bobi.In. 
Освен всичко, можете да ни изпратете свой авторски или пък любим виц (само внимавайте да не е стар) на ves12@mail.bg до 00:00ч на 24.01.2019г. 
Ще открием вечерта именно с най-добрия изпратен виц – изпратилият го ще може сам да го разкаже (и да си вземе бира на бара), а ако го е срам или го няма, някой измежду водещите ще се нагърби и ще започне батъл.
Заповядайте на Вечер на Вицовете в HashtagSTUDIO - там, където времето се измерва с добри вицове, а думите – с гръмогласен смях и бъдете готови за много различни изненади.

Няма да бъдат толерирани език на омразата и самоцелната циничност.

Врати:19:00
Начало: 20;00
Вход: СВОБОДЕН

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …