СЪБИТИЕ

Юни

24

От 00:00

За всеки по нещо * Stand-up Comedy Special на Георги Величков *

ЧЕТВЪРТЪК, 23 ЮНИ 2022 Г. ОТ 21:00 Ч. ДО 22:30 Ч.

За всеки по нещо * Stand-up Comedy Special на Георги Величков *

 

Ако смятате, че имате чувство за хумор и обичате истинската комедия - това събитие е за Вас!

Състезателят в тежка категория “Хумор”, Георги Величков - отново ще предизвика усмивките ви с едно забавно шоу! Той е подготвил смешки, закачки, шеги, забавни истории... абе, за всеки по нещо, както биха казали хората! Отбележете си датата, подгответе се за много смях!
------------------------------------------------------
 23 Юни, 21:00ч., HashtagPAVILION

 Вход: 12 лв. (безплатно след 22:30ч.)

 Резервирай на http://m.me/HashtagPAVILION или 0876 475 990
-----------------------------------------------------
За Георги Величков (J.R.) казват, че може да ви разсмее само с поглед и че е широко известен в тесни кръгове със своите Stand-up Comedy материали и забележителна актьорска игра. Не пропускайте да сверите чувството си за хумор с неговото на 23 юни от 21.00 часа в HashtagPAVILION.

 ВАЖНО: Резервациите важат до 20:30 и ви гарантират място на бар или маса, но не и седящо място. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagPAVILION!  ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …