СЪБИТИЕ

Яну

24

От 20:00

Живот на МАX в Бургас

Историята на човек, разглеждан като махало

Живот на МАX Това е историята на човек, разглеждан като махало, което прелита между крайностите. Едно е да знаеш две и двеста, но никога не желаеш да знаеш петдесет или сто. Просто не е готино. Можеш ли да бъдеш умерен в изборите си? Можеш ли да бъдеш само радикален? Защо ни плаши да бъдем обикновени? Желаем да сме различни и нашите преживявания да са най- забавните, най- невероятните и най- крайните. Именно те да ни различават и да подхранват егото на уникалността. Защо не можем да проведем нормално ситуация, без наличието на ексцес? Защо живеем в крайностите? Всичко е черно и бяло, добро и лошо, ляво и дясно! Къде е средата или няма такава, защото ни е страх от посредственост, ако сме именно в нея. Едно представление за крайностите на света, облечени в шума на преживяванията и екстаза от личната ни позиция! Най-доброто е твоето! Най-яката случка е твоята. Позицията на единствения жив организъм, а именно твоят собствен! Както казва МАКС: Аз съм Макс. И съм супер известен. Не ме знаеш кой съм аз ли? Ако си мислиш, че аз знам кой си ти, си в жестока заблуда. Абе какво ме интересува? Я ела, да ти покажа аз кой съм, тоя път ще ме запомниш, цял живот няма да ме забравиш. Това са думи на Макс, купуващ си вестник, пребиващ продавача и прекарващ нощта в полицейския участък. МАКС: Животът е супер як! За какво ви е тоя живот, за да си го пазите в къщите? Този живот е, за да го живеем на макс. Ама супер на макс. Без компромиси, без оправдания. Безкрайно парти всеки …

Живот на МАX

Това е историята на човек, разглеждан като махало, което прелита между крайностите. Едно е да знаеш две и двеста, но никога не желаеш да знаеш петдесет или сто. Просто не е готино.

Можеш ли да бъдеш умерен в изборите си? Можеш ли да бъдеш само радикален? Защо ни плаши да бъдем обикновени? Желаем да сме различни и нашите преживявания да са най- забавните, най- невероятните и най- крайните. Именно те да ни различават и да подхранват егото на уникалността. Защо не можем да проведем нормално ситуация, без наличието на ексцес? Защо живеем в крайностите? Всичко е черно и бяло, добро и лошо, ляво и дясно! Къде е средата или няма такава, защото ни е страх от посредственост, ако сме именно в нея.

Едно представление за крайностите на света, облечени в шума на преживяванията и екстаза от личната ни позиция! Най-доброто е твоето! Най-яката случка е твоята. Позицията на единствения жив организъм, а именно твоят собствен!

Както казва МАКС:
Аз съм Макс. И съм супер известен. Не ме знаеш кой съм аз ли? Ако си мислиш, че аз знам кой си ти, си в жестока заблуда. Абе какво ме интересува? Я ела, да ти покажа аз кой съм, тоя път ще ме запомниш, цял живот няма да ме забравиш.

Това са думи на Макс, купуващ си вестник, пребиващ продавача и прекарващ нощта в полицейския участък.

МАКС: Животът е супер як! За какво ви е тоя живот, за да си го пазите в къщите? Този живот е, за да го живеем на макс. Ама супер на макс. Без компромиси, без оправдания. Безкрайно парти всеки ден и всичко е супер, и трябва да сме на предела! На педала постоянно, иначе съм посредствен. Ама аз не съм като вас, аз не се крия, аз съм Макс, бейби! Супер на МАКС. Защото тоя живот е за усещане, не съм зрител в него. За това завърти копчето до края, карай в насрещното и дори на умреш, ще знаеш, че си го живял тоя живот. Усетил си го! Затова дай ми твоя максимум, като мен, но не можеш да си като мен, само можеш да искаш. Защото аз съм Макс, човекът без граници.

Това е история за грешките на знаещия съвременен човек и отказа му той сам да създаде свой собствен рай. Една неочаквана гледна точка за смисъла на съществуването, преминавайки през живота с 300 километра в час.

Билети за спектакъла ще се продават на място, непосредствено преди началото!

Прочети още

Постер

Къде?

Обект

img

Едно от местата, които трябва да посетите, място с приятна атмосфера и  живи развлечения. Или мястото в града, което не спи, не познава шаблони и не търпи стереотипи. Заведението …